Weddingplanner Trouwhartig

Wil jij ook een bruiloft zonder stress?

Ik help graag bruidsparen die onbezorgd en uitgerust hun bruiloft te gemoed willen gaan, door de organisatie voor de bruiloft te regelen, de planning tijdens de bruiloft te verzorgen en mooie herinneringen te kunnen geven na de bruiloft.

Bruiloften & Events

Het plannen van een bruiloft zonder zorgen of event neemt veel tijd in beslag, ik neem jullie dit graag uit handen!

Weddingplanner

Samen gaan we stap voor stap jullie droom-bruiloft plannen tot de perfecte en zorg-vrije dag, zoals jullie voor ogen hebben.

Ceremoniemeester

Het bruidspaar en de gasten kunnen optimaal genieten van de bruiloft, zonder de mooie momenten te hoeven missen.

Het verhaal achter

Weddingplanner Trouwhartig

Toen ik zelf ging trouwen, dacht ik dat ik het allemaal wel alleen kon, omdat ik graag zelf de touwtjes in handen wilde houden.

Wat een stress en ik was doodop voor de bruiloft. Al gauw wist ik dat ik andere bruidsparen dit wilde besparen. En zat het idee in mijn hoofd om bruidsparen hierbij te helpen. Nadat we getrouwd waren, was ik snel zwanger en wist ik dat het niet het goede moment was om iets voor mezelf te beginnen. Als ik ergens aan begin dan wil ik me daar 100% voor kunnen inzetten.

Toen mijn kinderen wat ouder werden en ik de uitdaging miste bij mijn vaste baan, begon het idee weer te kriebelen. Nu was het moment om te stap te nemen en dat heb ik gedaan. In principe hoefde ik hier geen diploma voor te hebben, maar ik vond het wel belangrijk om meer ervaring op te doen en ben de opleiding Weddingplanner gaan volgen. Deze heb ik succesvol afgerond en ben ik mijn bedrijf gaan opzetten om een bruiloft zonder stress voor koppels te realiseren.

Als eerste moest ik natuurlijk een naam verzinnen, Wat was dat lastig, wat ik wel wist dat ik een naam wilde die dicht bij mij staat. Tot ik de betekenis van het woord 'trouwhartig' voorbij zag komen. Trouwhartig betekent betrouwbaar, eerlijk, oprecht, loyaal. En zo kwam mijn bedrijf tot stand en krijg ik bij elke bruiloft weer een geluksmomentje:

Ik mag bruidsparen de mooiste dag van hun leven bezorgen!

Simone van Es

Samen op weg naar jullie droomhuwelijk

bruiloft zonder stress, Weddingplanner Trouwhartig, Simone van Es

Hi! Ik ben Simone

Ik woon samen met mijn man en twee zoons in Hillegom in de prachtige Bollenstreek.

Het strand is niet ver bij ons vandaan. Daar ben ik dan ook regelmatig te vinden en er zijn talloze mooie plekken om te trouwen.

Organiseren heeft altijd in mijn bloed gezeten. Thuis maak ik van elk feestje iets specials en nu is het mijn dagelijkse werk, waar ik erg van geniet en blij van wordt.

Ik ben een enthousiaste, nauwkeurige, gemotiveerde werker en ik heb een hoog verantwoordelijksheidsgevoel en streef naar kwaliteit. Jullie zijn het middelpunt en daarom vind ik het belangrijk dat jullie optimaal kunnen genieten, zonder je ergens zorgen om te maken.

Willen jullie ook een bruiloft zonder stress?

Jullie zijn samen het stralende middelpunt

Weddingplanner Trouwhartig - Bart & Fiona

Wij waren super blij dat we onze wensen hebben kunnen delen met een professioneel iemand, die weet hoe alles geregeld moet worden, zodat het een bruiloft was zoals wij het wilde. Wij raden het iedereen aan!

Bart & Fiona

Na kunnen genieten van een geweldige bruiloft

We vinden het heerlijk om met onze caravan op vakantie te gaan richting de zon, dit wordt vaak Spanje of Italië. En na de zomervakantie bereiden ik me alweer voor op de Wintersport, door te skiën op de indoorbaan. Ik hou ook erg van dansen, lekker met vriendinnen op de dansvloer of de hele dag dansen op een festival.

Ervaar een bruiloft zonder stress

Weddingplanner Trouwhartig - LindaMartijn Fotograaf_Joyce-121

Wij waren erg blij met de hulp van Simone. Wij hadden Simone ingehuurd om als Ceremoniemeester bij onze bruiloft te zijn. Voor de bruiloft is ze een paar keer langs geweest om afspraken te maken en ook is ze de laatste keer mee geweest naar de locatie. We vonden het een meerwaarde dat iemand van buitenaf Ceremoniemeester was. Nu was er niemand van de gasten tussendoor van alles aan het regelen. Ondanks dat Simone een aantal van onze gasten kende, bleef ze professioneel.

Martijn & Linda

Zijn jullie benieuwd geworden?

Neem dan direct een kijkje bij mijn services en kom erachter hoe ik een bruiloft zonder stress voor jullie kan organiseren.

Samen realiseren wij jullie droombruiloft!

Bel mij voor vragen

+31623938008

Plan je bruiloft

maandag-zondag

Heb je nog vragen?

info@trouwhartig.nl